GÜNEY KORE'DEN, BALIKESİR'E BOR YATIRIMI

GÜNEY KORE

Güney Kore İthalatçılar Federasyonu Başkanı Thomas Shinn ve beraberindeki heyetten ‘Bor Yatırımı' sözü. Başkan Shinn, Balıkesir OSB ya yatırım sözüe

Güney Kore İthalatçılar Federasyonu Başkanı Thomas Shinn ve beraberindeki heyetten ‘Bor Yatırımı’ sözü. Başkan Shinn, Balıkesir OSB nin altyapısı ve coğrafi konumu itibariyle, Türkiye’nin en uygun yatırım bölgesi olduğunu ifade etti.

Balıkesir’in dünyaca önemli üretimi olan ‘Bor’ madenlerinin işletimi ve teknolojik yatırım için Güney Kore İthalatçılar Federasyonu Başkanı Thomas Shinn ve beraberindeki heyetten ‘Bor Yatırımı’ sözü geldi.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan’ın davetlisi olarak, 29 Eylül 2013 Pazar günü Balıkesir’e özel bir ziyarette bulunan, Güney Kore İthalatçılar Federasyonu Başkanı Thomas Shinn ve beraberindeki heyet, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesinde Bor İşleme Tesisi Yatırımı yapmak istediklerini söyledi.

Balıkesir Sanayi Odası ve Organize Sanayi Bölgesine ziyarette bulunan Güney Kore heyetine, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler ve GMKA Genel Sekreter Vekili Ekrem Özşen tarafından bölge ve yatırım olanakları ile ilgili bilgi verildi.

Organize Sanayi Bölgesi ziyareti sonrası Güney Kore İthalatçılar Federasyonu Başkanı Thomas Shinn ve beraberindeki heyet, Eti Maden Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğüne bir ziyarette de bulundular.

Güney Kore İthalatçılar Federasyonu Başkanı Thomas Shinn, Balıkesir OSB nin altyapısı ve coğrafi konumu itibariyle, Türkiye’nin en uygun yatırım bölgesi olduğunu ifade etti ve ‘Bor Yatırımı’ sözü verdi. Enver DOLGUN

 



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli